Bästa Dagen!

Tjenare! Idag har det varit den bästa dagen jag nånnsin kan minnas! Så nu blir det mycket att skriva. Först och främst var jag på Skolbio och vi såg Patrik 1,5. Den var faktist bra men lite äklig då och då. Sen efteråt gick jag och mina vänner i stan och hade jätte kuligt. Jag köpte nya solbrillor, super coola!! Sen köpte jag påskägg till maja eftersom vi ska byta imorgon, det var ett väldigt fint påskägg faktist. Sen när jag kom hem gick eller sprang jag direkt till fåren. Och det hade kommit... 3 lamm! Jippi!!! Helt underbart! Min favo tacka hade fått 2 små ur söta lamm, en pojke som fick heta Eliot och en liten tjej som fick heta Eva. Sen hade ett annat får också fått och hon fick en liten kille som nu heter Hugo. Så du kanske förstår varför jag har rubriken: Bästa Dagen!

                           Här står vi med våra nya brillor precis vid Viskan!
 


Här har vi lille Eliot som föddes natten mellan 1/4 och 2/4.

Och här är lilla Eva som är döpt efter min farmor,
hon är lika gammal som Eliot.

Och tillslut var det Hugo! Som också är lika gammal men är inte
syskon med Eliot och Eva.
Postat av: Lovisa

Gud va söta dom är!!!

(Inte vi...):)

2009-04-02 @ 19:34:01
Postat av: Maja

Hej! Vilken jätte fin blogg.Kul att läsa! Tack för idag och tack igen för dom jätte fina örhängena!Dom kommer jag använda ofta. Vi får hitta på något kuligt på påsk loven, ha det bra! GLAD PÅSK(lite för tidigt)(kommer inte äta godis på länge känns det som, åt nog lite för mö.)

2009-04-03 @ 19:15:54
Postat av: Maja

Hej! vilken jätte fin blogg. KUl att läsa!

Tack för idag det har varit mysigt och tack för dom jätte fina örhängena, dom kommer jag använda ofta. Vi får hitta på något kuligt på påsk lovet, vi hörs. ha det jätte bra. GLAD PÅSK (lite för tidigt)

2009-04-03 @ 19:20:35Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin