Tråkigt..

Hej! Nu är jag hemma från släkt mötet. Och ucsh vad tråkigt det var! Det gör jag aldrig om. Nånsin! Jag hade en släkting jag inte visste alls att jag var släkting med. Som bor i sandhult alltså. Nee släktmöten verkade väldigt onödinga.


 Cool bild ellerhur!? Gillar effekten på den här bilden, den blev så bra. Det
är förresten turbo på bilden!

Släktmöte

HejHej! Vet ni vad jag ska göra idag? Jo jag ska på Släktmöte! Jag har faktiskt inte en aning om vad det är, men mormor blev glad att jag följde med i alla fall! Det enda jag vet är att det är där min släkt kommer ifrån. Och min släkt (på mammas sida) kommer från bredared någon stans. Så vi bor ju nära!

Godmorgon!

MorronMorron! Nu var det Söndag igen. Så då är det också skola imorgon. Lite längre helg hade inte gjort något för mig i alla fall. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Vi har läxa i hemkunskap till på tisdag och då ska jag ha lagat maten vi gjorde i tisdags, jag ska kunna alla delarna i matcirklen och jag ska kunna diska "på rätt sätt". Så onödigt det där med disken tycker jag.

Bilder från igår: 
 
 

 
 Ha en härlig dag!

Lördag

Hejsan! Nu har nästan hela lördagen gått. Idag har jag träffat en riktig liten sötnos! Turbo! Mathias har nämligen skaffat katt. En liten orange kattunge. Han var så söt! Men det är ju alla små djur!

 
 
 
 Visst är han en liten gullunge!?

 Ha en bra kväll!

Ny Header

God förmiddag! Nu har jag bytt min header (igen)! Men den är bara tillfällig. Så det kommer en ny innom en tid. Men du får ändå gärna säga vad du tycker om den! Ha en toppen dag!


 EN lite kul blid på mig! Den är inte fixad utan när lovisa tog det så var ljuset knasigt.
Men den blev ganska häftig ändå!

Miss Li

Hejsan! Här kommer gårdagens bilder på Miss Li! 
 

Lite suddiga men det blir så när hon rör sig.


 

Torsdagskväll på schemat

Hejsan! Idag har det varit skola, som vanligt alltså. Så där har jag inget kul att berätta.

Nu om en stund ska jag och lovisa åka in till standen och kolla på Miss Li. Det är en extra torsdagskväll. Så det blir kul att se henne live! Gillar hennes röst så mycket! Den är riktigt cool! Här kommer ett litet YouTube-klipp om du inte vet vem hon är.

Visst är hon bra!?

Ha en bra kväll annars för det ska jag ha!

Eftermiddagen med Lovisa

Go' kväll kära blogg! Idag har det varit skola som vanligt, alltså en helt vanlig onsdag. Förutom att vi tog klassfoto. Jag tror jag blev ganska så bra i alla fall! Sen så fick vi läxa så den gjorde jag med Lovisa efter skolan. Som belöning hade vi köpt en blockchoklad, mummis! Vi var också ute en liten sväng med Selma. Och sen så tog vi också lite kort som kommer här!: 
 
Ha nu en bra afton!

Tävling på Fokisblogg!

Hejsan! Nu har jag varit inne på en av mina favo bloggar! Och då hade hon startat en tävling som verkade lite kul att vara med i! Och då har man chansen att vinna något som man själv valt ut från sidan www.gadgetgirl.se . Jag själv valde en Sony Ericsson W995 och en Hello Kitty mobilväska som hade varit kul att ha till! Vill du själv vara med i tävlingen? Gå då in på www.fokis.se .


 

 Denna mobil valde jag.

Och denna mobilväska!

Ha en fortsatt bra dag!

Dagens Outfit

En lite subbig dagen-outfit bild.

Vitt linne: Fait
Begie kofta: Gina Tricot
Ljusa jeans: Gina Tricot


School time!

Hejsan! idag var det Måndag igen och då betyder det att vi går in på en hel skolvecka! Nu är det bara att sätta igång att längta till helgen.

Idag har vi bara haft gamla vanliga lektioner. Så inget särskilt har hänt. När jag kom hem gick jag till selma så fick hon komma ut och hoppa lite. Men nu ska jag nog snart sätta igång med våran engelsa läxa. Så har man den gjord.


Jag och selma idag!

Ha en bra eftermiddag/kväll!


How is the winner?

God kväll bloggen! Nu var det dags att presentera vinnaren av min lilla tävling! Är ni spända? Här kommer den duktiga vinnaren....:


ELIN JOHANSSON!
Med det rätta svaret: Marsvin. Så ett stort grattis till dig! Ett pris kommer senare.


Skålen hade nämligen mitt marsvin för några år sendan.

Ha nu en bra fortsatt kväll!

Tävlingen slut idag!

Morning Morning! Idag vill jag bara på minna om att tävlingen tar slut så om du inte är med så var med! 

Idag ska jag annars Scraapboka med elin. Vi får se om det kan bli några bilder på resultatet. Ha en bra dag annars så ser vi när tävlingen är slut. 


 En bild som elin tog på sommarlovet fick det bli idag!
 

En liten sväng till mormor

Hejsan! Idag så har jag varit hos min lilla mormor med mamma. Men innan så gick vi lite i stan och det är ju bra att ha med mamma för då fick man lite smått och gott! Jag fick en tröja till skolfotot, ett par gummistövlar och en ny blomma till mitt rum. Tröjan får ni se på foto-dagen hade jag tänkt men en bild på stövlarna kommer här nedanför! När jag kom hem gick jag till selma så fick hon komma ut och hoppa lite.


 Det blev ett par vanliga, hederliga, svarta!


Och en bild på lilla Semlan!♥


Men vi får ju inte glömma Primus heller!♥

Ha en fortsatt bra dag!

Fredag!

HejHej! Nu var denna korta skolvecka slut. Även om den var så kort känns det mycket skönt! Idag hade vi också en kort dag, vi slutade 5 över halv 1. Och då går det inga bussar direkt till sandhult så vi fick ta bussen in till stanoch sen byta hem. Men när bussen vi skulle ta in till stan kom, vet ni vad som hände!? Johanna blev på körd av den!! Inte så allvarligt så det låter, men man hörde ett dunk och så trillade johanna. Bussen körde på henne i sidan men det gick bra hon skrapade bara knät så det började blöda ganska mycket. Och när vi kliver på bussen skyller busschaufören på oss! Kan man vara dummare!? Nee busschauförerna är inte riktigt kloka nu för tiden! Men sen så finns det en person som är dummare, kolla bara på denna blogg: www.amandavardet.blogg.se , gå då in på hennes videoblogger för då ser ni hur fejkad men bara får vara, och medan du håller på kolla hennes komentarer på någon av videobloggarna. Jag förstår inte att hon fortsätter.


 En blid från sommaren! Ha en super go helg!


 
bloglovin

Om

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1051442/images/2010/nyd_96685521.png