Tävling på Fokisblogg!

Hejsan! Nu har jag varit inne på en av mina favo bloggar! Och då hade hon startat en tävling som verkade lite kul att vara med i! Och då har man chansen att vinna något som man själv valt ut från sidan www.gadgetgirl.se . Jag själv valde en Sony Ericsson W995 och en Hello Kitty mobilväska som hade varit kul att ha till! Vill du själv vara med i tävlingen? Gå då in på www.fokis.se .


 

 Denna mobil valde jag.

Och denna mobilväska!

Ha en fortsatt bra dag!

Postat av: Anonym

hejsan!

Okej,förlåt för detta späm...Men jag vill tipsa dig om en blogg som heter http://jjuno.blogg.se

Det är inte bloggaren som skickat detta,utan en läsare..Och varför jag gör det,är för att jag älskar den bloggen.Det är en vettigaste,viktigaste & bästa bloggen jag läst.Hon skriver om självförtroende .Om en människa ska funka,så behövs självförtroende .Det är a-o i livet.

Hon skriver allt ifrån hur du blir säkrare med killar,till hur du kan stärka din kompis självförtroende .Hon kommer också ha intervjuer med några läsare,som varit mobbade eller haft anorexia..Gör som du vill,men du vet precis lika bra som jag att en sån hära blogg behövs,så det är ett vettigt beslut att besöka den.Tjejen som skriver den är värd en stjärna på blogghimmlen.Tack för mig( http://jjuno.blogg.se )

2009-08-25 @ 19:28:02Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin