Poolen

Hejsan hoppsan! Nu är våran kära pool framme! Med 21 grader i vattnet och 32 i luften så är det riktigt skönt! Det är ingen stor pool men den funkar bra för mig. Nått att svalka sig i iallafall. Den rymmer 2500 liter och det är ganska mycket!

Poolen!♥


 21 grader är helt perfekt!♥


♥Ha det skönt!♥

Varma dagar

Hejsan i värmen! Vilka otroligt härliga dagar det har varit och förhoppningsvis kommer fortsätta! Jag varit och badat mycket och varit med Selma.

Jag och Lovisa gick för att prova en ny sjö vi hade sett men inte gått ner till någon gång. Den var jätte mysig! Sävsjön hette den. Inte så stor inget folk, riktigt skönt. Vi gick runt 6 och kom hem kvart över 9. Vi hade tänkt att vara borta bara en liten stund men det blev lite mer än vi tänkt oss. Vi gick dit i Torsdags också men det var så blåsigt så vi var inte där länge.

Sen har ju Selma namnsdag idag också! Grattis min lilla ängel! Hennes första namnsdag. Nu har jag också haft henne i 2 veckor, de ni! Vi har varit ute mycket nu när vädret varit så bra. Det älskar hon så mycket också!
                    


♥Grattis på din namnsdag!♥


Ha det fortsatt bra i dem varma dagarna!♥
 

Varm dag vid Trummesjön

Hejsan! Idag har jag varit och badat i Trummesjön med Maja och Lovisa. Det var faktiskt årets första dopp! Lite kallt i vattnet var det men det var ändå skönt så varmt som det varit idag. Det blev inte så mycket bilder men här kommer en på Trummesjön och på den underbara solen! Faktiskt så blev jag solbränd för det är ju ett måste nu i sommar!
Fortsätt njut av det underbara vädret!♥
 

Rolig och Solig dag!

Hejsan! Idag har det varit en härlig och varm dag. Jag har varit hela dagen med Elin. Vi har bakat kladdkaka och varit hos Selma. När vi var hos Selma var vi ute med henne för det tycker hon är så kul! Lite senare på dagen gjorde vi en vattenbana. Den gjorde vi med en presening och vatten och lite diskmedel. Jojomensan! Diskmedel! Det var bara för att få bättre glid. Jag fick tyvärr inga bilder på det men på dem andra sakerna, så här kommer lite bilder :    

   


♥Ha det bra!♥ 

Alla saknar Eliot

Hej! Nu har jag varit ute lite igen. Jag, mamma och Lillemor var vid Eliots grav. Både mamma och Lillemor lämnade blommor vid den. Han var värkligen ett omtyckt lamm. Jag tog några kort på den fina graven så här får du kolla:


 
 
Här ligger han, min lille sötnos. Platsen kunde inta vara mer perfekt.

Tänka tillbaka...

Hej! Nu när Eliot är borta kommer alla underbara minnen tillbaka. Som när han kom hem till mig första gången eller när man kom till han och ropade hans namn så han kom springande eller första gången jag mata han med flaska. Jag saknar honom värkligen. Underbarare än han kunde man inte vara. Suck... Varför ska alla jag älskar försvinna från mig? 
 
 
 
 
 
 Alla bilderna är gjorda i www.picink.com  

Fia på burk!

Eliot

Hej. Nu har jag något mycket sorgligt att berätta. Jag hittade min lille Eliot död igår! Jag vet det är fruktansvärt!! Jag har passat fåren dem här dagarna vid midsommar. Och jag var där igår för att fylla på vatten åt dem. Då kom jag att tänka på att jag kanske borde räkna alla lammen för att se så inte räven varit framme. Så jag räknade alla 2 gånger men fick det bara till 28! (dem ska vara 31) Så jag gick och hämtade namnlistan och kryssa för alla jag såg. Det blev alla utom Eliot... Så jag gick runt hagen ytterligare 5 gånger men hittade han inte. När jag precis gett upp och ska gå hem ser jag nått ulligt ligga i kanten av en liten bäck. Jag springer fram och där ligger han! Men han är stel och iskall. Död.

Nu är han begraven på en mycket speciell plats jag valde ut. Jag hoppas värkligen det finns liv efter döden så att han är med sin mamma och syster, Emelie och Eva. Jag saknar han såå mycket! Han betydde så mycket för mig. Särsklit när det var Emelies son. Emelie var min favo tacka som tyvärr fick avlivas pga livmoderframfall. Jag älskar dig Eliot!♥

                                                       
 ♥Bilder till minne av ett så fint lamm, Eliot♥
Här kommer mina sista bilder på han. Dem är taga i Torsdags vilket
också var sista gången jag träffade han♥


♥Jag älskar dig♥
Eliot!

Kometar info!

Hej! Nu kommer mycket viktig komentar info! Jag har nämliogen fått en komentar som jag blev mycket arg av. Jag hoppas personen fattar vem det är! Jag är snäll och inte avslöjar men ni kan ju läsa komentaren! Den är på inlägg:
En riktig lovdag! Så kolla gärna, ni kanske listar ut vem som är så taskig! Alltså jag bloggar för jag tycker det är kul och för att jag får skriva precis vad jag vill!  Jag kan ta emot kritik och annat men om ni stör er på att jag skriver om nått så kan ni bara: Skita i att läsa min blogg! Ni kanske inte fattar hur jag kunde bli arg av en sånn komentar men personen har gjort mer taskig. Men jag tar inte upp det på bloggen. Försök att vara lite snälla! Men tycker du själv att jag har gjort det som står i den komentaren?

Midsommar hälsning

♥Hej! Idag vill jag bara hälsa Glad Midsommar till alla som läser min blogg. Hoppas ni får en bra och kul dag!♥

Picnik bilder igen

Nu har jag gjort lite på Picnik igen. Så komentera gärna!

Så vad tycks!? Om du inte mins andressen så är den www.picnik.com . Kom ihåg!: Komentera♥

Djur-Torsdag

Tjenixen igen! Idag har jag haft en riktig Djur-Torsdag! Och med det menar jag att jag varit väldigt mycket med djur idag. Jag har varit hos Selma och jag har gosat med Primus idag och jag har ridigt och sen var jag lite hos fåren. Så ganska mycket djur har det blivit idag. Men sen har jag suttit lite vid datorn idag också. För imorse var det ju inte så fint väder, men nu har det klarnatupp! Bara att det blåser så mycket, det är jobbig. För jag skulle ut lite med Selma idag igen men det blåste så mycket så hon hoppade bara upp i knät på mig. Men det är så charmit och gulligt så det gjorde inget. Nu kommer lite bilder från dagen som varit.:

Först var det ju Selma då♥

Sen har vi Primus♥

Min sköthäst Tara♥

Och till sist... Eliot!♥

Jag och mamma var och plockade blommor nu till midsommar också.
Vi hittade jätte fin Prästkragar och lite andra blommor.

Detta var min fina bukett jag plockde.
Ha det bra!♥
 

En riktig lovdag!

Hej! Idag har det varit en sånn där riktig sommarlovsdag. Om du inte förstår vad jag menar så ska du få dig en förklaring. En sånn där dag man inte gjort så mycket bara gått lite hemma och egenkligen bara haft det lite skönt.

Jag var med Lovisa lite idag, men det var på eftermiddagen. Vi åkte en snabbis in till stan för jag var tvungen att byta Selmas sele igen. Det var nämligen andra gången. Men nu får det bli bra, den sitter hyfsat på i alla fall. Hon växer ju så fort också.

Sen när vi kom hem från stan så följde Lovisa med mig hem och vi gick direkt till Selma. Vi båda var lite nyfikna om selen passa, men Selma fick också en höhäck. Och det är en lite korg typ som man lägger hö i så att det inte behöver ligga på marken. Så idag var det också först gången Selma var ute! Men såklart glömde jag kameran så inga bilder blev det! Men jag lovar att det kommer bli nästa gång hon är ute. För hon var så söt där i gräset!

När vi varit hos Selma gick vi hem till mig och gjorde mat. Pasta och köttbullar. Riktig lyxmat eller vad säger du!? Men vi var så hungriga så det gjorde inget. Sen gorde vi bara lite olika saker på datorn.

 
   ♥Lilla Selma eller Semlan som hon har som smeknamn!♥

 En bild jag tog på en nattfjäril som satt på mitt fönster.

 Ha en bra kväll!♥

Sommarkväll

Gokväll! Vilken sommarkväll det blev! Det trodde man inte för några timmar sedan! Riktigt klart och fint väder. Så jag tog changsen och gick ut och tog nårgra bilder som du ska få se här!


 Dem här bliderna tog jag ung. 10 på kvällen, det kan man inte tro!

Hemskare kan det inte bli!

Hej! Idag hände något så hemskt! Lilla Selma försvann!!! Men det är ingenfara hon är tillbaka hel men tyvärr inte ren. Det var så att idag när jag skulle till henne på morgonen så gick jag in i stallet som vanligt. Elin var med och skulle titta på Selma också. Men när jag kommer in ser jag inte Selma i buren, då tänkte jag att hon satt i något av hennes hus. Så jag gick fram och kände i hennes favo hus men hon var inte där! Då kände jag redan hur paniken började komma! Jag kollade andra huset också, ingen Selma! Jag började riva runt i halmen för att se om hon krupit ner i den men hon fanns inte där!! Jag började gråta och bara ruscha hem till mamma och pappa. Jag kastade mig på gräsmatta och bara grät. Mamma stod på verandatrappa och jag ropar åt henne: Selma är borta!! Mamma blir förskräckt men frågar om hon rymt för det är egenkligen omöjligt att rymma från Selmas bur. Jag bara gråter och gråter. Då kommer pappa ut och undrar vad det är. Mamma förklarar och hela familjen gå iväg till stallet. Jag följer gråtande med. Mamma och pappa letar men vi hittar inte henne. Mamma har också börjat gråta lite för hon blir ledsen för min skull. Men då säger pappa: tyst lite! Vi står och lyssnar en stund.... Vi hör ett liet ljud! Hon måste vara här inne säger pappa! Han går fram till en gammal foderkrubba (för Selma bor i en gammal hästbox). Det ligger massa skräp i foderkrubban bla: Ett gammalt nät, säckar, och några lådor. Men ändå mitt blad bråten hittar pappa Selma!! Jag blir så glad så istället kommer glädje tårar! Så nu är allt bra och Mathias har fixat så ingen kanin kan ta sig ut eller något annat djur kan ta sig in. För pappa trodde anntingen att en katt tagit henne eller räven, eller att någon person varit och tagit henne. Men nu är allt frid och fröjd!


 För dig som varit hos Lova fattar hur det ser ut men det är i alla fall
helt igen bommat så hon inte kan smita igen.

Snälla lilla älskling gör aldrig om det!<3
bloglovin

Om

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1051442/images/2010/nyd_96685521.png