En riktig lovdag!

Hej! Idag har det varit en sånn där riktig sommarlovsdag. Om du inte förstår vad jag menar så ska du få dig en förklaring. En sånn där dag man inte gjort så mycket bara gått lite hemma och egenkligen bara haft det lite skönt.

Jag var med Lovisa lite idag, men det var på eftermiddagen. Vi åkte en snabbis in till stan för jag var tvungen att byta Selmas sele igen. Det var nämligen andra gången. Men nu får det bli bra, den sitter hyfsat på i alla fall. Hon växer ju så fort också.

Sen när vi kom hem från stan så följde Lovisa med mig hem och vi gick direkt till Selma. Vi båda var lite nyfikna om selen passa, men Selma fick också en höhäck. Och det är en lite korg typ som man lägger hö i så att det inte behöver ligga på marken. Så idag var det också först gången Selma var ute! Men såklart glömde jag kameran så inga bilder blev det! Men jag lovar att det kommer bli nästa gång hon är ute. För hon var så söt där i gräset!

När vi varit hos Selma gick vi hem till mig och gjorde mat. Pasta och köttbullar. Riktig lyxmat eller vad säger du!? Men vi var så hungriga så det gjorde inget. Sen gorde vi bara lite olika saker på datorn.

 
   ♥Lilla Selma eller Semlan som hon har som smeknamn!♥

 En bild jag tog på en nattfjäril som satt på mitt fönster.

 Ha en bra kväll!♥
Postat av: Anonym

Ja efter mycket tjat så skriver jag väl en kommentar här.

2009-06-17 @ 22:36:17
Postat av: Johanna

Måste du skryta om Selma så mycket??!!

2009-06-20 @ 10:51:23
Postat av: Anonym

skit i henne!!

2009-06-20 @ 15:49:13
Postat av: johanna häggmo

hej fia det är inte johanna johansson du tänker på som har skrivit det // johanna Hhej sofia :) asså ja ghade inte ens vaknat när den kommentraren skickades johanna sa det nu //johanna johansson

2009-06-20 @ 21:51:24
Postat av: Elin

Selma är så söt!!!:D<3

2009-06-21 @ 16:19:59Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin