Denna veckan..

Nu har jag ju inte skrivit på några dagar så här kommer lite blandat, fast det blir nog föresten bara om idag och imorgon.

Idag (Torsdag):
Har jag varit i skolan vilket var som vanligt inte så kul. Mest gapit och pratit. Men efter skolan fick jag äntligen komma ut och rida själv! Helt underbart! Gunitaa kunnde nämligen inte följa med, fast det gjorde inget för jag ville rida själ. Jag bara kännde för det. Jag tänkte att jag skulle ta den längsta idag så det slog jag också till och gjorde! Det var så skönt, tystnade, luften, allt! Så härligt att bara få komma ut och slappna av på hästryggen. Jag kan nästan tycka lite synd om er som inte fått uppleva det! Det är så skönt och underbrat kul. Sen var Tara så pigg idag så hon ville galoppera och trava jätte mycket vilket är bra för det älskar jag! Men då gick ju och så turen över lite snabbare men det var skönt så länge det vara! Nu ska jag gå och borsta tänderna men skriver mer någon annan dag!

Just det! Imorgon händer någon riktigt kul!! Jag och mina vänner ska ut på resturang på kvällen! Maja bjöd oss bara för vi inte kom på konfimationen efteråt och för att hon fick en sånn fin present. Vi ska äta på La Copito tror jag Maja sa men vi får se hur det smakar! Jag tror det blir jätte gott annars har jag trevligt sällskap iallafall!


 Det fick bli en bild på snälla och söta Tara idag!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin