Kort om skolveckan

Hejsan!♥

Nu så var det Måndag igen. Denna veckan har vi 2 prov, ett i Tyska och ett i Matte. Det kommer inte gå bra i Tyskan för jag fattar verkligen inte. Annars imorgon ska vi med klassen på skolbio. Det ska bli kul! Men glömmer hela tiden av vad den heter så det får ni nog reda på imorgon.Lite Polkagrisar passar ju nu i juletid!
Puss och Kram på er! 


 

Fösta Advent


 
När första ljuset brinner står julensdörr på glänt
och alla människor glädjas att fira få advent.
 

Solglimtar..

Hej!♥

Nu var det längesedan solen var här och tittade fram! Men idag är den faktiskt tillbaka! Idag hade jag tänkt, nu när det äntligen är bra väder, gå ut och försöka få lite härliga bilder.


 Ha en toppen dag!
 

Inget händer!

Hejsan!♥

Som det står i ribriken händer det otroligt lite nu. Det är därför jag inte skriver så mycket nu mera. Det finns nämligen inte så mycket att skriva om. Sen är det också väldigt lite bilder nu mera. Så nu måste jag ut och ta bilder i helgen även om det regnar! Så därför ber jag om ursäkt för att det blivit så här på sistone.


 Puss och Kram på er!
 

En go dag!

Hejsan!♥

Idag så slutade vi jätte tidigt! Redan 10 i 11! Efter skolan gick jag och mamma till banken för att fixa ID-kort. Sen så åkte vi hem en snabbis för att äta och sedan in till stan för att byta mina skor en fjärde gång. Men nu är jag faktiskt nöjd med skorna, så inga mer byten! Här har ni en bild: Äntligen hittade jag ett par låga skor! Nästan alla har varit slut överallt!
Puss och Kram på er!

Regnig Onsdag

Hello!♥

Nu har det regnat konstant hela veckan! Är så trött på det.

Annars idag har vi haft konfa och det var väl så där som vanligt. Det är bara som skola efter skola. Det är väldigt tråkigt.

Imorgon börjar vi halv 10 och slutar 10 i 12! SKÖNT! Vi hade nämligen halv-studiedag! Var ju lite osäker på det i sista inlägget.


 Detta stämmer verkligen!

Så var det måndag..

Hejsan!♥

Nu så var det Måndag och då är man alltid trött! Det var inget undantag för mig idag. Idag har det bara varit en vanlig skoldag. Det händer inte så mycket. Bara det att vi har engelskaprov på fredag och sen har jag hört att vi har halv studiedag på torsdag... men vet inte om det stämmer? Så vi får se vad som händer! Ha det så bra!♥


 Nu så var det mörkt ute redan! Det är därför det inte blir så mycket roliga bilder nu.
Hinner inte hem förrän det är mörkt.

Mobilblogg

Hej! Här kommer ett litet mobilinlägg! Tänkte att jag skulle prova. Just nu sitter jag här med selma och primus och har det bra! Vi ses!

Kort inlägg

Hello!♥

Idag har jag varit i stan med Ida och Lovisa. Köpte ingenting. Så har inte så mycket att berätta.


 Goding! Ha en bra kväll.

Pysselkväll

Tjena!♥

Igår hann jag tyvärr inte skriva någonting för jag var och klippte mig och var på pysselkväll. Pysselkvällen var jätte rolig jag fick lära mig en ska som hette krympplast. Det var väldigt enkelt också. Här kommer bilder på det jag gjorde och köpte:

 


 
 
 
 
 Detta var det man gjorde med krympplasten. Dem här har jag på ett armband.


  En jätte söt sämpel!


Och en burk jag ska ha pepparkakor i! NU är det ju snart dags att baka! Och visst
passar denna burken såå bra till mig!?
Puss och Kram på er!

Vollybollen: både tumme upp och ner!

Hejsan!♥

Som rubriken säger gick det sådär på vollybolltuneringen. Vi vann ju inte men vi var helt klart bäst utklädda! Om du inte minns så var vi cowboys och indianer.


 Här har vi vilda vestern! 

 

Peppad inför imorgon!

Hejsan!♥

Nu så längtar jag jätte mycket till imorgon! Då är det nämligen vollyboll tunering i skolan! Vi ska klä ut oss till cowboys och indianer. Det kommer bli super!

Förresten så är Maja sjuk efter sprutan! Hon har haft nästan 40° feber. Lilla stackarn! Krya på dig vännen!♥ 
 Nu kör jag med lite härliga sommar bilder! Puss och Kram!

Nu är jag vaccinerad!

Tjena!♥

Idag har jag vaccinerat mig mot svininfluensan! Ett litet stick med sprutan så var det klart! Inte allas farligt. Så nu får vi hoppas att jag inte blir sjuk av vaccinet eller influensan. Såg en löpsedel att en pojke på 4 år hade hamnat i koma av vaccinet. Men jag tror inte det kommer hända mig.
 


 Bild från sommaren! Puss och Kram!♥
 

Dagens Outfit


 T-shirt: Gina Tricot
Jeans: Face
Hade på mig min nya halsduk
också men inte på kortet.

Ännu en ny vecka

God eftermiddag!

Nu så har jag kommit hem från skolan. Idag hände det inte så mycket. Inget speciellt att skriva om i alla fall. Tråkigt detta, att det aldrig kan hända något kul i skolan. Annars ser veckan lugn ut. Ett matte G-prov men det är ingen man behöver öva till. Så det verkar bli en bra hyfsat vecka!


Minns ni den blå himmlen? Nu är det nästan bara detta man ser.

bloglovin

Om

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1051442/images/2010/nyd_96685521.png