Hem Ljuva Hem

Hejsan bloggen och mina läsare! Nu är jag hemma igen från en otroligtskön vecka! Har ni saknat mig? Såklart ni har! Detta inlägget blir ganska långt men det handlar bara om härliga turkiet! Men det kommer bestå av mycket bilder också!

Måndag:
Idag var det lite molnigt på morgonen men försvann efter frukost. Vi kom väldigt sent på kvällen, ungefär vid 12 hlav 1 på natten så kom upp ganska så sent. Efter frukosten gick vi ut för att sola och bada. Dem hade 2 poolar. Den ena kallade vi pansionärs-poolen och den andra ungdoms-poolen. För den ena var det musik, vattenrutchbanor och massa aktiviteter vid medan den andra var lungn. Annars hände det inte så mycket idag. Vi bodde på ett 5 stjärnit hotell och vi fick ett vip rum! (vip=very.important.person.) Så vi fick ett jätte stort rum med utsickt över havet och den ena poolen!

Tisdag:
Idag så blev det första snoorklings turen. Havet vi badade i var Medelhavet. Tempraturerna för hela veckan var 30-34 i luften, 28 grader i vattnet, 25 grader i poolen. Riktigt skönt! Snoorklingen annars var väl härlig men det var inte så färg glatt. Men mycket fisk var det i alla fall! Vi såg till och med 2 st rockor! Sen hade vi det skönt hela dagen! Maten på kvällen annars var så där men så är det alltid på sånna ställen.

Onsdag:
Idag så hade vi bestämt oss för att åka in till standen Alanya för att se om vi kunnde shoppa något. Vi åkte in runt 4 på eftermiddagen. Vi handlade lite men blev så trötta av att gå där så vi tog taxi hem istället för bussen. Före vi åkte in hade vi bara gottat oss i solen. Om du undrar vad jag köpte så var det en Björn Borg huvtröja och ett par D&G jeans (D&G=Dolice&Gabbarna).

Torsdag:
Sola och bada! Vi har bara tagit det lungt hela veckan så det hände inte jätte mycket. Men det är det som kallas Semester!

Fredag:
Vi åkte in till Alanya igen! Då köpte jag Björn Borg trosor, en huvtröja till som var Ed Hardy och ett par armband.
Då hände det också lite läskiga saker! Vi hade sett på Onsdagen att dem sålde billiga Björn Borg underkläder på ett ställe så vi tänkte gå dit. Men butiksägaren var hel konstigt! Han ville att vi skulle köpa underkläder för ca 2000 kr! Sen tog han mig på rumpan 2 gånger och skrek oss rakt i ansiktet! Så vi skyndade oss där ifrån! Då slängde han sakerna i golvet efter oss. Han var skit läskig!

Lördag:
Idag var det näst sista hela dagen. Veckan gick riktigt fort! Idag så hade vi det också bara skönt. Och på kvällen ville mamma gärna gå och kolla lite i hotell affärerna lite och då hittade jag ett Ed hardy linne som jag också köpte.

Söndag:
Sista dagen! Snyft! Vi åkte inte hem förän kl 17.40 från hotellet men flyget gick inte förän halv 11 så vi kunde sola och bada hela dagen ut! Vilket vi gjorde!

Idag (Måndag):
Vi kom hem halv 3 inatt så har varit ledig från skolan för att få sova ut och göra läxor.

Bilderna:

 
Vid pilen och ringen bor vi.
 
 Pasionärs-poolen
 
 En så där bild på Ungdomspoolen. Nee nu ska jag sluta babla så här kommer massa
sköna bilder!


Det fanns massa katter där också. Och denna lilla kattunge hade fasnat bakom en
kruka pluss att man kände revbenen när man klappade den. Stakars liten.

Tornet vi är på väg till heter Röda Tornet och är väldigt känt.

Kolla in den rosa båten! Skit cool!

Och så avslutar vi med en bild på ätande mig
före all shopping. Lägg märket till min
tatuering på benet, en fjäril! Den skulle hålla 3
veckor men håller redan på att försvinna.

Ha de nu så bra! Puss & kram!
Postat av: ☆Mikaela och lilla Aimee

Har du haft en bra dag? :)

2009-09-29 @ 23:03:16
URL: http://thisismikaela.blogg.se/
Postat av: Elin

åh, vilka härliga bilder :)

allt bra med dig?

2009-09-30 @ 13:36:13
URL: http://elinkjp.blogg.se/
Postat av: Lovisa

VAd fina bilder!

Ses imorn<3

2009-10-04 @ 14:24:46
URL: http://annalovisahjalmarsson.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin