Out doors


 
 
 
 
 
 ¨
 
 

Prao

Hejsan!♥

Har precis kommit in ifrån att ha varit ute med Selma. Kommer bilder i nästa inlägg!

Idag för övrigt så har jag varit och praoat i Nolhagaparken i Alingsås. Vi ska vara där i två veckor så nu slipper man skolan! Skönt! Vi fick inte göra så mycket där. Det var ganska många som var och praoa så vi gjore klart allt fort. Därför fick vi också sluta en timme tidigare! Och det var bra!


 Hade ingen kamera med mig dit, men ska försöka få lite bilder imorgon!
Puss och Kram!

Konfirmationsklänningen

Hejsan Hoppsan!♥

Nu så sitter jag här med Johanna och vi har taigt kort på oss med Konfirmationsklänningarna. Så här kommer bilderna:


 
 

Not mutch

Hejsan!♥

Nu gick jag upp för någon timma sedan. Har inte riktigt bestämt vart denna dagen ska bära, men hittar väl på något senare.

Idag kommer också mamma och pappa hem från London! Dem sa att dem shoppat jätte mycket, man får ju alltid hoppas att något är till mig...


Vi hörs senare! Puss och kram!

Något fel..?

HelloHello!

När vi åkte hem från att ha ridigt såg vi något som man bara får en gång i livet. (hoppas jag) Nämligen detta:


 Ett dött rådjur låg på ett gargetak! Helt sjuk! Vi var bara tvugna att stanna och kolla. Man vet ju inte hur länge det legat där heller. Att dem som bor där inte sett det!? Fattar ingenting.

Dagens Bilder

Hejsan Hoppsan!♥

Nu har jag kommit hem ifrån ridningen. Det var verkligen jätte kul! Hästen var enorm och jätte fin. Som jag lovade så kommer bilder här på han och en med mig på:


 
 
 Han till vänster är Ramdom, alltså han jag red.

Och till sist jag på hästen! Det syns nästan inte hur stor han var men STOR var han verkligen.

Soon i go

Hallå Hallå!♥

Nu ska jag faktiskt gå snart. Ska i väg och rida på min mosters killes dotters häst. Haha, väldigt krongligt. Det ska bli jätte kul! Hästen heter Ramdom och är en gammal travare som hon räddade från att gå till slakt. Så fint gjort tycker jag. Ska försöka få lite bilder. Vi hörs senare under dagen, ha det bra tills dess!


 Hade ju ett inlägg om selma så tyckte att primus kunde få vara med på bild lite också.
 

Flower Power


 
 
 Ett litet Paket..

Hej!♥

Idag när jag satt på bussen så fick jag ett litet paket. Det var från Lovisas lillasyster. Hon hade skrivit helt själv på det och det var så sött! Hon vet att jag gillar hello kitty så ni kan ju gissa vad som låg i..


 Passade mig prefekt, både hello kitty och i min favo färg! Tack söta lilla Rebecka!

Inlägget om Selma

Hejsan igen!♥

Här kommer ett inlägg om Selma som jag lovade!

Selma är min första kanin. Hon är en blandning mellan Dvärgvädur och Löwen. Selma är 1år, hon fyller den 7 april. Hon är en såå go kanin, det vet ni som träffat henne. Hon älskar att ligga i knät och gossa, hon är absolut den mysigaste kaninen jag träffat. Men att vara ute och hoppa är något som hon också värdesätter mycket. Alltså är Selma mer en lugn och harmonisk kanin än en vild och skutt galen. Men kan ändå vara båda ibland. Hoppas jag fick med allt, annars får ni bara fråga.

 

Ett litet tack..

HejHej!♥

Har fått ett mejl från en så snäll tjej. Hon ville gärna veta mer om Selma och skrev så här till mig: "blir alltid lika glad när jag går in på din blogg , du får mig verkligen på humör!" Blir oerhört glad när jag får höra sånt! Tack så mycket. Lovar att det kommer ett inlägg om lilla Selma snart. HÄR hittar du hennes blogg.

Idag annars så var skolan värligt onödig idag. Hade inte en enda riktig lektion. Först så var SO:n inställd, sen hade vi ett "snack" om facebook på SV, vikarie på Eng och fick sluta jätte tidigt på Musiken. Men det gjorde inget för mig!


 Visste inte vad jag skulle ha för bild så tog en gammal från förra året.
 Ha det bra!

Bad Bad update!

Hejsan!♥

Nu har jag verkligen haft en dålig uppdatering! Sorry för det!

Idag har jag som vanligt varit i skolan. Hade tyska prov idag! Gick inte bra måste jag säga...

Sen så har mamma och pappa åkt till London idag. Deras flyg gick som tur var så dem kom iväg. Dem ska vara borta till Söndag. Är värkligen avis på dem.


Har ju dessutom lovat er massa bilder på lite allt möjligt så dem kommer i helgen.
Puss och Kram!

 

Lördagskväll

Go kväll!♥

Skriver nu ett litet snabbis inlägg. Tittar på TV4:s lördags film, A Mighty Heart. Än så länge tycker jag att den är bra men hoppas den blir bättre.

Vi hörs imorgon!


 Har massor med blombilder så det kommr troligtvis också imorgon.

Alingsås

Hej Hallå!♥

Idag har jag varit i Alingsås med Lovisa. Har shoppat lite grann faktiskt. Blev en ny jacka och scarf nu till våren. Kommer bilder imorgon. Lovar!

Här kommer nu lite andra bilder från Alingsås: 
 

 
Vi fick några små vänner när vi satte oss ner en stund. Söta små rackare!

 

Icecream!

Hej!

Nu så var skolveckan slut för denna gången. Känns mycket skönt! Eftersopm det fina vädret så har det blivit en och annan glass och ganska många bilder. Så här kommr lite glassiga bilder på mina vänner!:


 Nu ska jag gå till fåren med johanna, vi hörs!

bloglovin

Om

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1051442/images/2010/nyd_96685521.png