What happens tomorrow?...

Hejsan!♥

Varit i skolan idag, inte så mycket kul att berätta där ifrån. Men imorgon efter skolan blir det fotografering! Emelie ska vara min modell så nu har hon att göra.. Haha ne, men jag har tänkt mycket och har en massa ideér som jag hoppas ska bli verkliga. Dessutom ska vi alla tjejerna äta tacos före vi fotar, kommer bli riktigt kul!
Hanna

 

Blogger award

Hej!♥

Ville bara säga att jag har fått en blogger award av snälla Karolina.

Om man får denna utmärkelse så ska man: Kopiera bilden & visa att man fått den. Tacka & länka personen man har fått den av. Nominera 7 andra bloggare & länka till dem. Berätta 7 fakta om dig själv.
Jag vill ge utmärkelsen till:
-Lovisa-Karolina-Isabella-Sabina-Lina-Othilia-Mikaela & Marcus-

 


 

WANTED!


 Måste bara ha den här! Så snygg! Får åka in till Göteborg nånn dag och köpa den. Den är ett måste i min gaderob.

Kreta

Hello!♥

Ville bara önska er en trevlig fredagkväll och berätta att vi har bokat en resa så den 15 oktober bär det av till härliga Kreta! Kan ni fatta vad jag längtar!? Men här kommer några få bilder från hotellet:


 Visst ser det underbart ut?

Boots

Hello!♥

Hade inte tänkte skriva så mycket. Har nämligen inte så mycket att skriva om så. Varit i skolan, grejat lite på datorn, ja ni förstår vad jag menar..

Men tänkte i alla fall visa mina nya höst boots! 

Light


 

NY DESIGN


Idag så har jag suttit och pillat med en ny design. En lite höstigare och mörkare. Vad tycks? Själv tror jag att jag blev ganska nöjd, men ni vet ju hur jag är, kommer säkert byta snart igen...
 

Beckan
En underbar helg med tjejerna

Hejsan!♥

Ja nu var det ett tag sen bloggen blev uppdaterad. Men ni förstår jag har varit borta hela helgen utan internet. Jag var iväg med Lovisa och Johanna i lovisas torp, vi hade det så kul och jätte härligt! Men nu så tänkte jag visa lite bilder från våran härliga helg. Varsågoda:

Jag vet att det inte var världens roligaste bilder men ville inte lägga upp alla. Inte toppen väder i början men när vi skulle åka hem blev det såklart underbart! Men vi hade i alla fall super kul!

Sommarlovets sista dag....

Hejsan Hoppsan!♥

Idag var det då sista sommarlovsdagen. Kan ni fatta att 10 veckor gått!? Gud vad jag kommer sakna de underbara sovmornarna, slappa dagarna och framför allt hela sommaren! Men allt har ett slut så det är bara att bita ihop och köra gärnet!


 Hittade en bild från Turkiet som jag photoshopade lite. Ser bara för härligt ut!
 

Vinnaren av designutlottningen är...

Ella Svensson! Grattis! Du kan mejla mig via sofiaf@bornet.net så kan vi bestämma lite mer. Jag tackar alla som deltog men glöm inte att det är en ny utlottning nästa vecka!

 

Johanna
 

Nya bildgalleriet

Hejsan!♥

Nu så slår jag upp dörrarna i till det nya bild galleriet! Gjorde klart det idag morse. Hoppas ni gillar det! Det är inte på fyllt med nya bilder men hoppas att jag ska kunna få in det med snart.


 

Vad Sofia har fifflat med idag

Hejsan!♥

Idag så kände jag att även min lilla blogg skulle få något lite extra, eftersom jag fixat så många andra bloggar nu. Så där för uppgraderar jag mitt bild galleri lite! Det andra var ju ändå bara tillfälligt så tänkte det var dax att gör klart det. Men än öpnnar jag inte upp dörrarna. Det är nämligen inte riktigt klart så ni får vänta ett litet tag till.
Nu är ni allt lite nyfikna va?

Designutlottningen avgörs imorgon! Om du inte anmält dig så gör det nu, klicka HÄR.

bloglovin

Om

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1051442/images/2010/nyd_96685521.png