Designer

Här kommer nu ett inlägg som jag tänkt ha väldigt länge men aldrig blivit av. Det har även varit önskat av er läsare så here it come! (Klick bara bilder)


 


1. Detta var min fösta riktigt design. Pappa försökte alltid få mig att börja med photoshop men jag vill inte, jag tyckte det verkade alldeles för kompliserat. Men till slut övertalade han mig och satte sig och visa lite små saker som till slut blev en header. (bilden ovan, nr.1)

2. Denna försökte jag exprimentera lite smått själv. Men pappa fick rycka in och hjälpa mig då och då. Blev mycket nöjd med resultatet då, fast nu.. Nja måste jag väl säga.

3. Haha, fy så ful! Kom ihåg denna. Jag och Lovisa satt och gjorde den. Väldigt mycket inklippt, vilket det var det jag kunde bäst då. Nja, inte heller denna en av mina bästa.

Hoppar lite eftersom jag inte hittar eller vet vilka jag hade här emellan..


 
 

4. Den här designen kommer jag ihåg mycket väl! Den gillade jag jätte mycket, faktiskt en av mina bättre. Gjorde den efter att jag praoat på nolhaga, den är nämligen bara nolhaga bilder i den..

5. När jag gjorde den här betsämde jag mig för att verkligen ta tag i bloggen och göra den till mer en fotoblogg.

6. Den här kommer jag faktiskt inte ens ihåg. Så har inte så mycket att säga om den.

7. Även denna gjorde ett intryck på bloggen. Det blev ännu mer foto men började även mer med designer av olika slag.

 
 

8. Denna designen blev en riktig färgklick! Väldigt enklen men rätt så snygg faktiskt. Tog förövrigt väldigt mycket bilder på blommor då.

9. Åhh den här designen älskar jag fortfarande! Tycker faktiskt den är en av mina snyggaste, visserligen hade jag den tyvärr inte så länge..

10. Lite snabb design måste jag nog säga om denna. Väldigt enklen, rätt så tråkig också för den delen. Fina bilder men trist design.

11. När jag hade den här designen började statistiken stiga! Det här är en av dem designer jag hade längst, ni vet ju att jag är vädigt duktig på att byta design.. Men faktiskt en rätt så bra design.

Även nu får vi hoppa fram lite, varken minns eller hittar vilka jag hade.

 
  

12. Brun, är ett väldigt bra ord om denna. Den här designen var ingen som jag gillade och den stannade inte så länge heller. Den hade jag då jag precis fått min kamera och min statistik höjdes lite grann faktiskt.

13. En rätt så söt design. Inte min bästa med inte den sämsta. Väldigt höstig i alla fall.

14. Den här tror jag vi alla minns! Var inte alls längesen jag hade den faktiskt. Verkligen en, kanske den bästa jag haft! När jag hade denna fick jag nästan dubbelt så mycket läsare som innan.

15. Min nuvarande design. Blev rätt mycket krångel, men tillslut blev det bra. Hade många olika innan det till slut blev som jag ville, men visar inte alla dem.

Man kan ju i alla fall sammanfatta detta med att det har blivit en del genom året. Har ju utvecklats en del när det gäller både design och koder. Nu är bara frågan, vad blir nästa?


Postat av: Lisa - Smilinggirls!ッ

Vad många designer du har haft! :)

2010-12-29 @ 21:30:29
URL: http://smilinggirls.blogg.se/
Postat av: Anna

SV: jo, vi får se vad jag tycker om den, tur att jag är förvarnad då ;)

2010-12-29 @ 21:53:59
URL: http://iliveforyou.blogg.se/
Postat av: olivia-drömmen mot att bli fotograf

Jätte fina header du har haft, du är grymt duktig! :DSv: tack :)

2010-12-29 @ 21:58:38
URL: http://oliviasfotoblogg.blogg.se/
Postat av: Lisa - Smilinggirls!ッ

sv: Men det är ju roligt! Tills man får slut på idéer.. :P

2010-12-29 @ 22:57:10
URL: http://smilinggirls.blogg.se/
Postat av: lovisa

fin blogg!

kika gärna in på min blogg. kommentera,följ & sprid :)

2010-12-29 @ 23:56:14
URL: http://lovis-a.devote.se
Postat av: johanna

hej (:jag tänkte köra igång med något som jag kallar bloggtipset! det är lite ungefär som dagens blogg, fast jag tipsar om din blogg ist! :)Allt du behöver göra är att säga att du är med, skriva en kort motivering om varför du ska vinna, samt en kort beskrivning om vad din blogg handlar om!du hittar inlägget här; http://jjohannau.blogg.se/2010/december/here-we-go.html#commentom du inte gillar ''reklam'' ber jag så hemskt mycker om ursäkt! :)

2010-12-29 @ 23:57:44
URL: http://jjohannau.blogg.se/
Postat av: Elin

Du är så duktig! :)<3

2010-12-30 @ 10:00:40Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin