Snabbt om dagen

Tjolahopp!♥

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg om min lilla dag. Vi hade nämligen dans hela dagen i skolan, det var helt okej. Gick väldigt fort i alla fall. Vi dansade Salsa, streetdance och bugg. Streetdance tycker jag klart var roligast!

Älska eller hata den

Hejsan Hallå!♥

Bredbandsbolagets reklam är ju allt för go, jag bara Älskar den! Så grymt bra! Tror de flesta har hört den men här kommer den ändå:


 Älska eller hata den.

Kaninbur

Hejsan Hoppsan!♥

Nu så har jag varit och köpt en sommar bur till Selma. Tänkte ge mig på att sätta upp den själv men fegade ur. Istället kommer Mathias och hjälper mig! Tack och lov för det! Man vet ju aldrig hur det blivit annars...


 Hoppas hon blir nöjd! Puss och Kram!

Bilder Nr 3


 
 
 

Bilder Nr 2


 

Bilder Nr 1


 
 
 

Tältning

Hejsan!♥

Förlåt för min usla uppdatering. Vet inte varför den varit så dålig. Men nu ska det bli ändring på det!

I söndags så tältade jag med några av mina vänner. Vi hade täbkt ha en jätte kul kväll men det blev ganska så förstört när det kom minst 15 pers som tog över hela stranden och våran brasa. Vi hade kul ändå men det var ju inte alls så vi tänkt oss.

Men idag så är jag hemma och är sjuk. Började bli förskyld redan i lördags så det kanske inte var det bästa att tälta. Men jaja det går nog över snart får vi hoppas!


 Årets första dopp! Det var kallt, vilket också syns på mitt ansikte.Alla vännerna som var med och tälta.

Det var allt för denna gången! Jag lovar som sagt att ha bättre uppdatering nu!
Puss och kram

Lille Mållgan

Hejsan Hoppsan!♥

Idag efter skolan åkte jag och mamma och hälsade på Cecilia och hennes nya lilla valp, Mållgan. Han var såå söt! Helt underbart! Självklart hade jag kameran i högsta hugg, så här kommer bilder:


 
 
 Visst är han helt underbart söt!?
Ha det så bra, så hörs vi!

Out side..

Hejsan!♥

Just nu sitter jag ute i det underbara vädret som äntligen har kommit! Det är 21,5 grader i skuggan men där solen lega på är det 30 grader! Såå gött! Har också fixat en liten snabb ute bur till selma. Inte det snyggaste men det duger så länge.


 Här har ni en bild på Selmas "utebur", om man nu kan kalla det de...
Ha det så bra! Puss och Kram!

Min nya laptop

Go kväll!♥

Idag så har det inte hänt något alls. Haft väldigt tråkigt faktiskt. Städat rummet och bara tagit det lugnt.

Men som jag sagt innan så har jag ju köpt en ny laptop, en Hp compaq 615. Den har stor bra skärm och är helt enkelt bra! Här har ni en bild på den:


Så här ser alltså den ut. Men jag har en sötare bakgrund, Selma..
Ha en fortsatt bra kväll, puss och kram!

Ändring i schemat

Hej!♥

Nu så har det blivit lite ändring i schemat. I förra inlägget skrev jag ju att det var skit väder och en riktig film dag. Så är det inte nu! Sitter ute och bloggar till och med! Det har varit varmt hela dagen men ingen sol. För tillfället är det 20 grader, såå skönt! Blir lite mer film ikväll istället. Nu ska jag njuta lite mer av det varma vädret! Ha det så bra!

Skit dag= Film dag!

HejHej!♥

Nu har jag precis tittat klart på en film. Den hette Balls out, den var helt okej. Hittade den på voddler så. Annars idag har jag bara tänkt ta det lungt och skönt. Kanske kolla lite mer film, vi får se. Vad ska du själv göra denna regniga dag?  

Just nu..

Hello!♥

Just nu sitter jag med min helt nya Laptop och tittar på topmodell. Köpte nämligen upp alla mina konfapengar idag. Hade väldig beslutsångets för jag visste inte om jag skulle välja en TV eller laptop, men till slut fastnade jag för en laptop! Blev mycket nöjd faktiskt! Blir ingen bild nu eftersom jag inte har några för tillfället.

Flagga i topp!

Hejsan!♥

Idag så var det sista dagen för Elevensval som vi haft i 3 dagar nu. Har inte orkat sitta framför datorn tyvärr. Men i alla fall så har vi gjort en skol flagga! Och med vi är det Jag, Louise, Johanna, Felix och Marcus. Den blev verkligen super fin! Så det har vi gjort bra! Vi har till coh med fixat en nny logga till skolan, "En för alla Alla för en" Louise smarta idé! Här får ni se det färdiga resultatet:


 Ser ni vilka det är på flaggan då? Jag i gult, Marcus i blått, Louise i rött, Felix i grönt och Johanna i rosa!

Här har vi nästan alla! Bara jag som fattas.

Imorgon gäller det!

Hejsan!♥

Ja imorgon gäller det! Då konfimerar jag mig! Är faktiskt inte så nervös. Det ska bli kul bara! Det vi ska göra kommer bli jätte kul. Men jag säger inte vad det är... Ska upp ganska tidigt imorgon, eller det är sov morgon för mig nu efter dem här två veckorna, så ska lägga mig tidigt också. Ha nu en super kväll!

bloglovin

Om

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1051442/images/2010/nyd_96685521.png