Just a little piece
Glöm inte designutlottningen! Klicka HÄR

Höst


Var ute på en fotorunda med Johanna och Ida tidigare idag. Nu är det verkligen höst! Tog till och med mössa imorse. Riktigt kallt. Men ändå är det allt lite mysigt med höst!

Johanna


Design utlottning

Nu så drar jag igång en design utlottning igen! Var gärna med. Det enda du behöver göra är att lämna en komentar att du är med. Jag lottar ut vinnaren på lördag.

Här kan du se designen: KLICKA

Beställt


 Nu var äntligen reflexskärmen beställd! Om du själv är intresserad finns den att köpa HÄR.

Droppar
 

Tips: Döp kameran!

Kameran, din bästa vän vid alla bra tillfällen! Men att säga kameran, det känns ju inte så personligt. Eller? Därför så har jag döpt min kamera! Det ska vara ett kort och enkelt namn som gärna börjar på din egna bokstav. Därför fick min heta Sally.

 Vad skulle din Kamera heta?

Light pic
Tycker ljuset i bilderna blev lite häftigt. Men jag vet inte det kanske ser jätte konstigt ut!?.. Eller?

Spindelnät
 

Ny design

Ja nu var det ny design! Igen... Jag vet att det inte var alls längesen jag ändrade men jag kände att det blev för brunt till slut. Gillade den andra mycket men som ni vet gillar jag förändringar, Så ni får helt enkelt stå ut bara..


Förresten! Blev detta en Hiss eller Diss?
 

one image, in three different ways


Hundutställning #2Hundutställning #1
 Idag så var jag på en Cavalier utställning. Fanns massa söta hundar att ta kort på! Tyvärr så var vädret inte på min sida idag men det blev väldigt bra ändå! Kommer ett till inlägg senare med ännu fler bilder, blev så nöjd med massor så det fick bli 2 inlägg.

Några få bilder från valpkursen


Här fick ni se några av dem små hundarna som jag tog kort på när jag var på valpkursen. Blir nog tyvärr inte fler eftersom kursen bara var en timme och man hinner faktiskt inte med så mycket bilder som man tror. Men hoppas detta blir bra!

Snabb inlägg..

Hejsan Hoppsan!♥

Skriver bara lite snabbt nu. Har mycket att göra serru. Har So-prov och läxor, inte kul men måste göras.. Hoppas ni haft en bra dag!

Inte ens en bild idag, då är det verkligen snabb inlägg..
bloglovin

Om

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1051442/images/2010/nyd_96685521.png