Vacker som en vårdag #3


Foto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME] | Model: Johanna Häggmo

Lite fler bilder från fotograferingen med Johanna, vi får se om det dyker upp fler..
Nu får ni läsare i alla fall ha en toppen kväll!

Moderkärlek..


 Foto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME]

Tycker verkligen den här bilden blev såå söt! Han står så tätt intill sin mamma och kollar samtidigt lite nyfiket in i kameran. För er som inte vet ligger en gård med bl.a. får nära mitt hus och idag släpptes alla fåren ut på årets grönbete! Självklart gick jag dit med kameran för att fota alla små lamm som skuttade så glatt i gräset!

In a pinkworld #2
Foto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME]

Jag är så förälskad i dessa träden! Så underbara och vackra så det verkligen är något jag måste bevara på bild. Våren är verkligen min favvo årstid!

Tävling på Lovisas blogg

Nu tänkte jag vara med i min kära vän Lovisas tävling hon har på sin blogg. Temat är Vårtecken men priset är en hemlig våröveraskning (hon har avslöjat att det är ett smycke..). Denna bilden tävlar jag i alla fall med!:
Favorit i repris..


Liten motevering till varför jag valde denna bilden:
Jag tycker denna bilden passar utmärkt in på temat vårtecken för att hon såklart sitter bland en massa vitsippor. Och samtidigt är det ett vårtecken att kaninen är ute och skuttar efter att ha varit inne under hela vintern!

Vacker som en vårdag #2Foto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME] | Model: Johanna Häggmo

Endast en bild idag också, fast i två olika varrianter. Ska som sagt försöka dra ut på det. I alla fall så åkte jag och mina kära små vänner in tillstanden efter skolan för att shoppaloss! Blev en mycket trevlig liten shoppingrunda faktikst, och jag hittade nog nästan allt jag ville ha!
Dessutom känner jag mig på bra humör för att det äntligen är Fredag!

Vacker som en vårdag #1


Foto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME] | Model: Johanna Häggmo

Idag blev fotograferingen jag pratade om av! Fotade min fina vän Johanna i en liten skogsdunge full av vitsippor! Bjuder endast på en bild idag av två anledningar, jag kunde inte bestäma vilka bilder jag skulle ha och så ska jag dra ut på det lite.. Hoppas ni gillar dem i alla fall!

In a pinkworld


Foto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME]

FotoGuiden


 Denna lilla vännen följde med mig hem igår efter skolan! Kände att jag var tvungen att unna mig något så där efter första skoldagen liksom.. Verkligen en super bra tidning med massa grymma tips, råd och insperation! Så om du är inne på att köpa en fototiding rekomenderar jag Fotoguiden!

Vackert väder med ulliga kläder


 Foto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME]

Fotade dem här sötnosarna i helgen när jag var ute på en trevlig liten fotorunda. Själv gick jag i linne och shorts medans dem stackrna får gå i ett tjock ull täcke. Men söta var dem i alla fall.. ;)

Första dagen i skolan idag förövrigt. Känns inget vidare kan jag bara säga. Första lektionen började med prov som man alltså fått sitta och öva på på lovet- kul! Eller njaa inte så faktiskt, ingé vidare..
Hoppas på en kul fotografering imon! Ska ringa en vän nu faktiskt och höra om hon har tid att vara modell imon, tror det kommer bli riktigt snyggt!

"Hur har du gjort??"

Jag har fått väldigt många komentarer om hur jag får Selma att sitta still när jag fotar henne, se inlägg här. Men sanningen är att hon är faktiskt väldigt skuttig av sig när hon är ute. Det är inte en lång stund hon sitter still när hon väl sätter sig. Så det är bara att kasta sig framför henne med kameran i högsta hugg och ha kameran inställd på Bildserie. Då går det alldeles utmärkt!
Förresten ska jag försöka göra en video hur det ser ut, jag vet att det var några som gärna önskade detta. ;)

Några exempel:

Slutet på lovet..


Foto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME]

Super väder idag också! Så underbart härligt! Men tyvärr är det också sista dagen på lovet.. Det har verkligen gått fort! Jag vet inte vad jag har haft för mig riktigt..? Haha, jaja nu ska jag dra mig ut i solen istället för att sitta här!

Happyface


Foto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME] | Model: Elin Johansson

Fotade lite vanliga porträtt igår på min söta vän Elin. Kände att det var ett tag sen jag fotade några vanliga porträtt, har nästan alltid haft något tema inblandat innan. Visserligen tycker jag det är roligare med tema men ibland kan det vara kul med något normalt också.

Ny vårdesign!

Nu var det nytt och bytt till en lite vårigare design! Har äntligen fått till en bildspelsheader(!!!) Men med liite hjälp av pappa förstås.. Det blir verkligen en sånn kul effekt på bloggen, plus att det ser lite proffsigare ut, hehe..
Hoppas ni läsare gillar den i alla fall!
(Det kommer troligtvis fyllas på med bilder i headern under tiden som går) Dålig uppdatering idag p.g.a. jag har suttit med designen, men jag har även hunnit fota lite söta porträtt idag som kommer komma upp senare.

Ny design på ingång..

Nu är det nytt på G! Kände mig lite små trött på den nuvarande designen så har satt igång med en ny som jag hoppas ni kommer gilla! Vi får se när den kommer upp, troligtvis imorgon men det är mycket möjligt att den kommer upp ikväll..

En liten blåsippa..


 Foto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME]

 Får bli lite fler Blåsipps bilder. Hoppas ni inte tycker det är allt för tråkigt, jag älskar blåsippor nämligen! Men ska även försöka slänga upp lite porträtt bilder snart.

Det är förresten många som undrar hur jag har fotat Selma, alltså hur jag får henne att sitta still osv. Tänkte att jag kanske kunde göra en liten film så ni får se, låter det som något bra?

bloglovin

Om

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1051442/images/2010/nyd_96685521.png