Redigeringsvideo

Har fått en del önskemål att visa lite bättre hur jag redigerade "indian"-bilderna, (klicka här för att se dem.) Testade därför på att göra en redigeringsfilm! Jag avskyr att prata på film därför spelade jag inte in något ljud, ni får istället hänga med väldigt bra. Hoppas ni gillar den! Enjoy:Här kan du läsa hur jag gjorde om du inte ser.

Sheap in black and white


Foto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME]

Idag hade jag faktiskt tänkt ge mig ut och försöka fota lite vad naturen har att erbjuda. Bloggen har ju legat väldigt död dem senaste dagarna så känner jag måste hitta på något i alla fall. Har även försökt göra en redigerings video men det gick ju som det gick.. Men den kommer väl inom kort.

Stort tack!

Tänkte tacka för alla fina kommentarer jag fått på sistone. Även fast jag kanske inte varit på topp har ni alltid skrivit något trevligt som man blir så glad att läsa! Så tusen tack till er! Utan era fina kommentarer hade nog inte ens bloggen funnits. Blir självklart mer peppad att blogga, så i helgen hoppas jag på mer insperation och att jag ska må lite bättre.
Tack igen! <3

Trött, trist och dålig update

Ja, jag kan ju inte säga att min bloggning har varit den bästa nu i alla fall. Men har varken haft någon vidare insperation eller mått så bra. Har legat deckad på soffan varje dag efter skolan.
Men jag ska väl försöka bättre mig. Men det är ganska mycket som händer just nu liksom. Skolan har börjat och det är mycket nytt. Hoppas ni förstår!


Dööötrist bild, men har inte mycket annat att komma med..

Blink blink


Foto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME]

Tog äev lite kort på in lilla kanin Selma idag. Fick två bilder så det såg ut som hon blinka och gjorde en liten gif bild med dem. Lite så där små sött.. ;)

Ett får                                                 Foto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME]

Jag får väl börja med att ursäkta min dåliga uppdatering. Men har inte haft något vidare kul att skriva om och det känns så onödigt att lägga upp något bara för att man "ska" lägga upp något.
Har i alla fall bara chillat idag. Varit ute och fotat lite får bland annat, som ni ser ovan. Får se om det dyker upp någon mer bild på dem.

Första skoldagen gjord!

Då så. Då var första skoldagen gjort. Shit vad det kändes konstigt att gå in i en främmande skola med helt främmande människor som jag faktiskt ska ta studenten med. Det blev en väldigt stel och "papperrik" morgon (med papperrik menar jag att vi fick med oss typ 100 pappaer hem som skulle skrivas på).
Imorgon ska vi i alla fall iväg och paddla kanot så vi lär känna varanndra bättre. Och kanot är fktiskt min grej, har paddlat massor i sommar så det känns ju i alla fall bra att jag inte kommer göra bort mig totalt. ;)


Bjuder på världens snyggaste hoppbild..

Sista sommarlovsdagen

Idag är dagen kommen.. Sista dagen innan jag börjar på gymnasiet. Kan säga att det känns nervöst men skitkul på samma gång! Men jag vill verkligen inte att sommarlovet ska vara slut än! Fy vad fort 10 veckor har gått, känns kanske som hälften har gått och verkligen inte hela. Men jaja, allt har ett slut. Så nu är det väl bara bita ihop och visa att här är jag! ;)

Mitt sommarlov i bilder.. (Varning för bildbomb!!)

Det hela började med skolansavslutningsfest på torpa:


Första veckan på sommarlovet var jag på Gotland och hade det trevligt! Fotade även en hel del bilder eftersom jag fick ett nytt objektiv.


När jag sedan kom hem från Gotland var det midsommar, då fotade jag även Lovisa.(på de två översta bilderna)


Har även fotat en hel del fjärilar i sommar, detta är en av mina favoriter:


Var och kollade på September som uppträdde på Borås torsdagskvällar.


Veckan efter åkte jag och familjen iväg till Cypern, blev en riktigt varm och härlig vecka!


Jag tog en liten tripp till Varberg och hälsade på Lovisa i hennes torp, två roliga dagar med mycket foto.


Nere i Varberg fotode vi även mina nuvarande favorit självporträtt:


Fotade även Ida för fösta gången i Annelundsparken i Borås.


Lekte även en hel del modell, duktiga Johanna övade även lite sminkningar på mig.


Var nere i Varberg igen och hälsade på min moster, vi var ute på en trelvig liten promenad där hon bodde där jag fotade lite trevliga bilder:


Fotade Johanna bland lite lila blommor i trädgården:


Hade en fotodag med Lovisa (på bilden) och Johanna (på bilden ovan). Fick ett par riktigt snygga bilder!


Och till sist fotade jag och Johanna lite till den nya designen.


Ja detta var mitt sommarlov lite kortfattat. Har självklart gjort lite andra små grejer, men dem känndes onödiga att ta upp här. Hoppas ni alla också haft ett bra sommarlov! :D

Johanna Häggmo


Foto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME] | Model: Johanna Häggmo | Assistent: Lovisa Hjalmarsson

Lite enkla porträtt på min söta vän Johanna från fotodagen fivk ni se här! 

Ska försöka dra mig ut och fota lite natur bilder idag hade jag tänkt men vi får se om jag hinner eftersom jag ska till frisören och klippa mig. Ska även köpa färg och hade tänkt lägga upp före och efter bilder denna gången. Missade ju det sist tyvärr.

With a cool background


Foto: Lovisa Hjalmarsson | Model & Redigering: Sofia Frändeby [ME] | Assistent: Johanna Häggmo

Det är verkligen den coola bakgrunden som gör hela bilden! Någon som ser vad jag står på?
Nytt: -Jag står alltså på en sån där tågvagn dem har trästammar på- ;)

Ny deisgn!Nu är äntligen den nya designen här! Känns verkligen skönt att ha fått bort den gamla, var verkligen trött på den nu. Den nya ville jag skulle bli stilren och enkelt- vilket den verkligen blev! ;)
Själv känner jag mig nog ganska nöjd. Men det är några små detajer i menyn som ska fixas innan allt är helt klart. Vad tycker ni läsare? Bättre eller sämre? Ge gärna din åsikt! :)

Till staden GbgPå bilden från vänster: Ida, Johanna, Lovisa, Johanna och Jag!

Idag ska jag, ännu en gång, åka iväg med några vänner till Göteborg. Blir ganska mycket svängar dit nu men det är alltid trevligt att gå på göteborgs shoppingvänliga gator med härliga vänner! Plus att vi utnyttjar våra fritidskort (ett slags busskort) innan sommarlovet är slut. Det är ju mindre än en vecka kvar!!! Fruktansvärt..

Graffiti girl #2


Foto & Redigering: Sofia Frändeby [ME] | Model: Lovisa Hjalmarsson | Assistent: Johanna Häggmo

Orkar tyvärr inte med några mer "komplicerade" inlägg eftersom jag fortfarande är trött från igår. Men det får duga tills vidare. Den nya designen är så smått på G förövrigt!

Jobb efter jobb..

Denna sommaren har jag tyvärr inte haft något sommarjobb men igår blev det 2 jobb på raken. Jag jobbade alltså i 11 timmar, kan säga att jag är en aning trött idag.. ;)

Sen tänkte jag be er söta läsare om en liten tjänst..? Det är nämligen så att jag är i finalen på tvspelswebs-fb-sida och jag hade blivit så glad om ni ville rösta på min bild och hjälpte mig vinna! Tack på förhand. :)
Detta är alltså bilden och temat är Sommarnatt:


KLICKA HÄR FÖR ATT RÖSTA PÅ MIN BILD.

Graffiti girl
Foto & Redigering: Sofia Frändeby [ME] | Model: Lovisa Hjalmarsson | Assistent: Johanna Häggmo

Detta var några bilder från photoshooten igår. Tyvärr hann vi inte med så mycket som vi tänkt så det får troligtvis bli en till fotodag någon annan gång. Gillar ni bilderna förresten?

bloglovin

Om

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1051442/images/2010/nyd_96685521.png