Cheep MondayFoto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME]

Fick bli en bild från när jag fotade hästar sist. Är som sagt inte super inspererad just nu, men vill tacka för alla era tips ni vill se i bloggen. Jag tar självklart till mig detta och ska se till att det mer av allt ni vill se!

Är faktiskt på G med en helt ny sak för er läsare, som jag hoppas ska uppskattas!

Vad vill ni se? Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska fylla bloggen med, hade blivit så glad om ni ville säga vad ni vill se mer av. Mer foto, vardag, tips eller vad som helst! Hade verkligen hjälpt mig att förbättra bloggen.

Hoppas ni gillar de nya detajerna på bloggen, satt och pilla med det imorse.
(Alltså skuggan bakom inlägg och meny och kategorierna i kategorin)

Orchid #2


Foto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME]

Då var det äntligen Fredag och första veckan efter lovet är gjord. Har hunnit med att ha muntligt nationelltprov i svenska och matteprov. Var i stan med Lovisa efter skolan idag, hittade ett och annat. Men jag ska nog inte ens nämna något om några bilder, brukar ju inte hålla det så bra...
Men skulle ni vara intresserade om jag la in lite mode/shopping i bloggen också?

Orchid


Foto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME]

Sorry för ingen bloggning igår, men var på kalas hos min lilla mormor som fyllde år och hann inte med någon bloggning när jag kom hem. Men nu slänger jag upp ett snabbt inlägg, ska strax iväg till en
konfa-återträff.

Hoppas alla har en bra vecka så här efter lovet, och imon är det fredag så håll ut!

Ålgården Som jag sagt tidigare var jag och Johanna på en liten fotorunda inne i stan. Även dessa bilder kommer ifrån då. Dem är tagna på ett ställe som heter Ålgården, som alltså ligger i Borås. Mycket myskigt och fint ställe måste jag säga!

Cassandra #3Foto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME] | Model: Cassandra Meiner

Slänger upp de sista bilderna på Cassandra, blir en del porträtt bilder nu men det är det bästa jag vet att fota så.
Ska även försöka få upp lite bilder på mina ullaredsköp som snart är en vecka sena..

Color #2Foto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME] | Model: Elin Johansson
 
 Här var de sista "färgbilderna" på Elin, blev riktigt nöjd med resultatet!

Då var sista lovdagen över. Tillbaka till skolan imorgon, vilket jag absolut inte känner för. Menmen man måste ju. Bara två månader kvar till nästa lov...

Sofia
Foto: Johanna Johansson | Model & Redigering av: Sofia Frändeby [ME]

 Här fick ni se bilderna vi tog till min header, det är alltså mitten bilden som är den i headern.

ColorFoto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME] | Model: Elin Johansson

Idag åkte färgen fram och Elin blev lite ner kladdad av mig.. Men det var helt klart värt det! Bilderna ovan är några härliga exempel på vad resultatet blev, mer kommer!

Jag har så mycket olika bilder nu så det är inte sant! Ingen mer bloggtorka här inte!

Ny Design!


 Nu var den nya designen här! (Klicka f5 om ni inte ser den) Lite "tuffare" än den förra men jag gillar den! Har även fixat några små bra detajerna, som t.ex. bilderna i menyn är klicka bara och rubriken till varje inlägg är en länk. Hiss eller Diss?
Tack till Johanna som har tagit bilden!


 OBS!: Jag kommer från och med det här inlägget sluta med min lilla "sofia" bild i slutet av varje inlägg, och texten på bilderna. Känner att det bara är jobbigt och ivägen, det kommer istället stå under bilden.

Min fotovän..
Detta är då min kära "fotovän" Johanna, det är Johanna jag oftast är ute och fotar med i alla fall. Det är även hon som har tagit bilden i min blivande header...
 

Kvälls pyssel...

Nu sitter jag och pillar på en ny design, var iväg med Johanna på en fotorunda inne i Borås. Tog lite bilder till den nya designen, och jag är faktiskt riktigt nöjd. Den kommer bli mycket cool... Jag är nämligen lite trött på den väldigt vintriga designen jag har nu, så jag gör en lite mitt-i-mellan-design. Men ni får inte se den förrän imon!


Cassandra #2


 Modell: Cassandra Meiner

Cassandra #1


 
 Här fick ni se ett litet utbud av det som dagens fotografering innehöll. Blev faktiskt många snygga bilder som jag ska försöka snåla med denna gång och inte visa allt nu direkt. Men alltså fler bilder väntar!

Just nu..


 Nu sitter jag och redigerar bilder från dagens fotografering med Cassandra. Så snart dyker det upp ett inlägg med nya frächa bilder!

bloglovin

Om

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1051442/images/2010/nyd_96685521.png