Kossera #2


Foto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME]

Kossera #1


Foto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME]

Idag började våran elevensvalvecka i skolan och som jag berätta i förra inlägget har jag foto. Alltså har dagen spenderats åt att fota lite allt möjligt. Bl.a. lite söta kossor som stod vid vägkanten. Fler bilder kommer alltså!

På en maskros..


Foto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME]

Fy vad dålig jag känner mig, knappt någon bloggning och inga bilder. Det är verkligen dax att skärpa sig. Men jag kan i alla fall glädja er med att sista skoldagen är gjord och nu återstår bara massa "kul-dagar" i skolan. Nästa vecka har vi elevensval och jag har självklart foto vilket betyder att bloggen nog inte kommer vara lika tom. VEckan efter det är det klassdagar mm. Så bloggningen ska bättras jag lovar!!

Fullt upp..

Just nu har jag rätt fullt upp. Blir en del att göra när man varit sjuk i 2 veckor så jag hoppas ni förstår varför det inte är någon toppen uppdatering. Ska försöka orda något kul till helgen och så ska jag försöka blogga så mycket jag bara kan! Men håll ut, bloggen kommer bli som vanligt snart.

Imorgon ska jag förövrigt till Liseberg med klassen så blir ingen uppdatering imorgon tyvärr.
Tack till alla söta läsare som stannar kvar och så välkomnar jag även de nya sóm dykt upp under de senaste veckorna!

Måndag


Foto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME]

En helt vanlig sketen måndag.. Som ni märker har jag inte så mycket att fylla bloggen med ovh så kommer det nog fortsätta några få dagar till tyvärr. Men jag jobbar på förfullt att hitta massa kul att fylla på med. ;)
Idag var det första dagen i skolan på 2 hela veckor, kändes lite skumt faktiskt. Men det är ju inte långt kavr nu så det är väl bara att jobba på. Hoppas din start på veckan varit bra!

Bumblebee
Foto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME]

Efter 2 veckors tid..

Ne nu är det nog dax att sätta igång med bloggningen! Efter 2 veckor säng/soffliggande känner jag mig verkligen på hugget att både börja blogga och få komma ut i världen igen! Mitt bildföråd är inte det bästa just nu men vill och ska verkligen orka mig ut i helgen och se vad som hänt i den underbara naturen. Så vi får väl bara se vad som händer i bloggen under de kommande dagarna. ;)Foto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME]

I´m alive!

Ni behöver inte oroa er, jag är inte död bara nästan.. Jag har legat en hel vecka med super hög feber och verkligen inte orkat något. Just nu är jag är såå trött på detta och vill inget hellre än att få gå ut och fota. Men tyvärr är jag inte frisk än och vet inte när jag kommer bli det. Febern går ner lite varje dag så jag hoppas på att snart vara tillbaka!

Tack så mycket till Lovisa som gästbloggade lite härom dagen och er underbara läsare som hänger kvar! Hoppas vi ses snart! OBS! Hinner och kommer ej svara på komentarer under den närmsta tiden. Har du en fråga: Fråga i bloggsvar. :)


 Arkiv bild p.g.a. liten bildbrist och ingen ork..

Gästbloggar...

Hej på er!

Nu är det inte Sofia som sitter och skriver utan detta är Lovisa, en liten och glad vän till Sofia. Jag har nämligen fått äran att gästblogga här och informera er lite om dagsläget. Sofia har haft (och har fortfarande) 40° feber sedan i fredags, så hon ligger hemma i sängen helt utmattad stackarn. Så nu får ni allt ta och ge henne en liten krya-på-dig-hälsning...

Tänkte passa på och göra lite reklam (hoppas det är okej, Fia) för min egen blogg som ni hittar HÄR! Kika gärna in där om ni har lust, när ni ändå är där kan ni rösta på er favoritbild i min tävling. Sofia är faktiskt en av finalisterna!

Nu har ni i alla fall koll på läget så nu säger jag tack och hej för mig! Men vem vet, kanske vi ses någongång i framtiden...

Allmänt tjöt och lite videung..Foto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME]

Känner mig inte på något vidare blogg humör just nu, men känner ändå att jag inte kan låta bloggen stå orörd. Har även massor i skolan just nu vilket har en stor effekt på halvdant bloggande.. Jaja, nu är det väl dax att sätta igång... Trist inlägg, jag vet.. ;)

Katt


Foto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME]

Vart försvann vädret!? Idag har det varit alla slags väder, snö, sol, regn, hagel, molningt, ja allt! Plus att det är iskallt, så man blir inte super sugen på at gå ut att fota- men jag gör det nog ändå.. ;)

Massor-på-posten-Måndag


 
Idag fick jag min efterlängtade reflexskärm på posten! Kände att min gamla började bli lite liten (60 cm) så beställde en stor på 110 cm! Den är även 5-i-1, och är i "färgerna" sliver, guld, vit, svart och transparent. Ska bli riktigt kul att få "testköra" den på riktigt senare. Jag och Johanna, som är fotografen av denna snygga bilden här ovan, testade bara lite smått idag för att se hur dem olika "färgerna" funkade.
Även min klänning till avslutningsfesten kom idag! Den satt som en smäck och jag är verkligen såå nöjd! Men ni får se hela outfiten när det är dax att bära den, alltså några veckor till.. ;)

En liten upp fräschning..


Foto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME]

Då var designen lite upp fräschad! Bl.a. med nya bilder i både header och meny. Även inlägget om Sofia har fått sig en "makeover" och nu är bara utrustnings inlägget kvar. Jag vet att den första bilden i headern är super snygg, men det handlar ju om att bjuda på sig själv lite.. ;)

Ett litet lamm..Foto & Redigering av: Sofia Frändeby [ME]

Känner att det blir väldigt mycket bilder just nu, men det är ju faktiskt en fotoblogg så vad kan passa bättre än bilder? Detta var i vilket fall en bild från fårutsläppet igår.

Just nu funderar jag på vad jag ska fylla min dag med. Har i alla fall tänkt ge headern en liten "uppfrächning" med fler bilder. Jag får nog bara se vart dagen för mig.

bloglovin

Om

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1051442/images/2010/nyd_96685521.png