Bad news..

Nu har jag tänkte och tänkt: Hur ska jag göra med min lilla blogg?...
Jag trodde att nu när jag började på media skulle jag ha ännu mer kul saker och skriva och visa, men så blev det tyvärr inte riktigt. Jag har varken tid, insperation, material eller ork längre. Känns fruktansvärt tråkigt att säga detta men så är det tyvärr.
Jag känner även som så att om jag ska fortsätta vet jag inte om jag kanske ska utveckla bloggen till lite mer än bara foto. Det har jag varit inne på ett tag nu men har aldrig tatt tag i det.
Här kommer i alla fall den dåliga nyheten: Jag tänker ta en bloggpaus. Jag trodde aldrig jag skulle behöva göra detta men jag vet just nu inte vad eller hur jag vill fortsätta. Jag komemr absolut inte lägga ner bloggen!! Jag behöver bara lite betänke tid hur jag ska fortsätta.
Ge mig gärna tips under tiden jag är borta! Vet inte hur längde det blir men förhoppningsvis inte allt för länge. Puss och kram!
Postat av: Sofia

:( Men hoppas att bloggpausen hjälper dig att hitta insperation då :)

2011-09-23 @ 07:35:25
Postat av: Lovisa

Förstår exakt vad du menar! Jag känner nämligen precis likadant, inspirationen är på botten!... Men jag ska iaf försöka att rycka upp mig lite och visa iaf en outfit varje dag, för kläder har man ju på sig varje dag...!;)

2011-09-23 @ 12:02:19
URL: http://annalovisahjalmarsson.blog.se
Postat av: Olivia - fotografi och stil

Jättefin blogg!

2011-09-24 @ 08:30:31
URL: http://oliviagunnarssons.blogg.se/
Postat av: flickaneemeliie

fin blogg :)var jätte gärna med i min DAGENS BLOGG tävling som kommer rulla på en vecka till: http://flickaneemeliie.blogg.se/2011/september/vinnaren-av-dagens-blogg-ny-omgang-19.html#comment

2011-09-27 @ 11:57:23
URL: http://flickaneemeliie.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin